I ship worldwide but if you would like to see my artwork in real life, you can find it the Grove Bookshop, Ilkley, the Picture Framer Shop in Knaresborough, on the Railway Station platform and at Michael Cohrt, Lumsås, DK. My home studio is open by appointment only. Contact me via livsmalerier@gmail.com or via direct message on Instagram: sussi.louise

At the moment there is a short waiting list for commissions. Contact for more information

lørdag den 29. august 2015

Danish towns and cities; houses and viking ships: A Sussi view from above.

Jeg har de sideste uger og måneder været til mange undersøgelser for at finde ud af hvorfor jeg taber kalium, har hjerteflimmer og vand i kroppen.

Som altid i svære tider, er min strategi happy therapy, hvilket for mig er at male. Fordi farver gør mig lykkelig og at male giver ro og glæde.

Jeg læste for noget tid siden en sød lille bog om Feng Shui hvor der var et afsnit om sten og siden er jeg begyndt at male livshistorier, byer og hverdagslivets gøremål på sten fra flodmundinger og steder med mange strømninger (hedder det det på dansk?). 

I denne post har jeg blandt andet malet et Sussi perspektiv på Kalundborg, Roskilde og et lille bondehus i Kalvehave. Hvis I også elsker sten og vil have lidt god chi i jeres vindueskarm måske med en lille sten, så udstiller jeg I denne måned hos Manuel Medicinsk Klinik I Nykøbing sjælland. Se mere på bloggen Eller skriv til mig på sussilouisesmith@gmail.com. Jeg maler gerne dit hus.

In other news:
Galleriet flytter i November og har stadig ikke fundet et nyt sted at bo, forslag er velkomne
Harbour city of Kalundborg. Gateway to the Isle of Samsø

Roskilde - Cathedral and Viking Museum - and YES it is a unicorn. We all need a bit of fairy tale in our lives ;-)

Kalvehave hus