I ship worldwide but if you would like to see my artwork in real life, you can find it the Grove Bookshop, Ilkley, the Picture Framer Shop in Knaresborough, on the Railway Station platform and at Michael Cohrt, Lumsås, DK. My home studio is open by appointment only. Contact me via livsmalerier@gmail.com or via direct message on Instagram: sussi.louise

At the moment there is a short waiting list for commissions. Contact for more information

lørdag den 6. januar 2018

Livsuniverser - Jeg elsker dem. Min egen lille planet og andre historier

Livet er en sjov ting. Utroligt smukt og utroligt handlingsfuldt. Hvis det er et ord. Nogle gange er det vigtigt at sænke tempoet og reflektere lidt over hvor man har været. I moderne liv bliver man alt for hurtigt opslugt af hvor man gerne vil være og hvorfor man ikke er der endnu. Men hvad nu hvis... hvad nu hvis det er mere vigtigt hvordan vi bevæger os igennem vores liv end det er hvor vi gerne vil hen, eller hvor vi er? Jeg er en stor fan af realistisk refleksion og magisk realisme.

Når jeg maler et livsunivers er projektet lige så meget at give fortælleren en mulighed for at se deres liv og ambitioner i en kreativ sammenhæng som det er at bare lave et fint maleri med farver de kan lide. Selvom, I kender mig, farver betyder så meget for mig. 

Point is... når jeg siger glad kunst til folket - så mener jeg det. Jeres glade kunst.
#gladkunsttilfolket
#sussishappyartproject
#gallerilivsmaleri
#artbysussi