I ship worldwide but if you would like to see my artwork in real life, you can find it the Grove Bookshop, Ilkley, the Picture Framer Shop in Knaresborough, on the Railway Station platform and at Michael Cohrt, Lumsås, DK. My home studio is open by appointment only. Contact me via livsmalerier@gmail.com or via direct message on Instagram: sussi.louise

At the moment there is a short waiting list for commissions. Contact for more information

tirsdag den 10. november 2015

Julehygge i Galleri Livsmaleri den 29. novemberJeg holder julestue i Livsmaleriet Søndag d. 29. Nov 2015. 11-16 i Lumsås

2015 har været et kreativt og spændende år for Galleri Livsmaleri med mange udstillinger, skønne illustrationsopgaver og spændende livshistoriemalerier til brudepar, dåbsbørn og hesteelskere. Dette års temaer har været drejet sig meget om, gennem farver og fortællinger, at opretholde positivitet og endorfiner hos kræftpatienter, smukke livsfortællinger, hverdagslivssituationer, ugler og engle.

2015 er også året hvor jeg den 1. december flytter mit atelier til the Yorkshire Dales i England. Det bliver super spændende, så forbered jer på massere af billeder af bjerglandskaber, regnvejr og FÅR. Seriøst der er flere får end mennesker... på gaderne endda!

Også i år laver jeg håndtegnede julekort, til og fra kort og notesbøger, ligesom jeg har et godt udvalg af ny stenkunst, akvareller og småkager. Jeg allerede er flyttet ud så dette års julestue bliver afholdt hos:
Michael Cohrt
Manuel Medicinsk Klinik,
Oddenvejen 78,
Lumsås


NYT: På opfordring tilbyder jeg denne jul to typer GAVEKORT til livshistorier. Det første indeholder et gavekort til en personlig livsfortællingssten. Man sender mig fem oplysninger om den person/familie som stenen er til (plus basisoplysninger). Man kan vælge en sten selv eller lade mig finde en sten som jeg synes passer til historien :) Gavekortet koster fra 250-500kr inklusiv forsendelse og indpakning.

Det andet gavekort er til et akvarel miniature planet livsmaleri. Planetens diameter ca. 3 cm billedet er kvadratisk ca (7x7 cm). Her skal jeg have flere oplysninger om livshistorien og gerne også fotografier.  Det endelige Livsmaleri er indpakket men ikke indrammet. Jeg har mulighed for at have enkelte malerier færdige til jul, men gavekortet passer lige til under juletræet. Det koster fra 750kr inklusiv forsendelse og indpakning.


Jeg glæder mig til at vi ses – Hvis du vil være sikker på at der er kage nok så skriv gerne til mig at du kommer sussilouisesmith@gmail.com 
De bedste hilsener fra
Sussi Louise Smith